IaTraining
Om oss / Press
 
Kontakt
Press
Jobba med IA Training

Press

2018-01
Nu erbjuder vi även MINI BootCamp Groups.
Inomhus BootCamp i liten grupp. Minst 4pers - Max 6pers.
Träningar 2ggr/vecka under 6veckor = 12st träningstillfällen
Alla träningspass är väl förberedda & inget pass kommer vara det andra likt - vilket påminner om våra BootCamp träningar som vi kör vår, sommar & höst utomhus. Skillnaden med MINI BOOTCAMP GROUP är att vi är inomhus och blandar funktionella övningar, vikter, redskap och stänger.
Kostnad: 2.395kr/deltagare
Mer information: MINI BOOTCAMP GROUP

2017-05
IA Training öppnar upp Löpanalyser i Haninge!
Löpanalysen genomförs på löpband i olika hastigheter.
Löptiden är ca 45sek per vald fart.
3D kameror scannar av ditt löpsteg, rörelsemönster, stegfrekvens, längd, kontakttid, kroppshållning, lutning, placering och belastningsnivåer på leder .m.m.
Du lär dig förstå hur ditt löpsteg ser ut och vilka förbättringar du kan göra för att få en mer ekonomisk löpstil. 
Kostnad: 495kr 30min, 1350kr för 3ggr.
Löpanalyserna sker i en av Najadens Fitness Center lokaler: Handens Stationsväg 27, 136 40 Haninge.
Boka din löpanalys här: BOKA DIREKT

2016-04
IA Training startar igång löpargrupperna: Löparglädje Light, Medium och Hard i Västerhaninge/Tungelsta. Våra löpgrupper riktar sig till såväl nybörjare som vana löpare.
Till oss är alla välkomna, du behöver inte vara orolig för att du är för långsam eller för snabb.
Du kommer lära dig massor om löpning, ha roligt och få ut någonting av varje träningspass. 

Under en löpgrupp, får du lära dig mer om löpteknik, löpskolning och hur löpningen kan varieras för att det ska bli ännu roligare. Variation är nyckeln och inget pass kommer bli det andra likt. Det kommer vara stort fokus på att utveckla din löpteknik. Tillsammans med oss kommer du lära dig hur löpningen blir mycket roligare!  I alla löpargrupper blir du coachad av en löpcoach, som har stor passion och engagemang för löpträning. Löpgrupperna är enligt Urban tribes.

2016-04
Nu kan vi även ta emot betalningar via Swish. Swish nummer: 123 351 46 35. Vi gör allt för att det ska bli så smidigt för våra kunder!

2016-04
BootCampRace avgjort den 16april. Mycket lyckat och många nya rekord gjordes på 5km slingan med 9st hinder/stationer i Haninge, Rudans friluftsområde. Mer info: www.bootcamprace.se
Nästa motionslopp sker lördagen den 20 augusti 2016.

2016-02
Ny och uppfräschad hemsida, Mobilanpassad och med kalenderfunktion, paypal betalningar och flera nyheter!
Vi tackar vår webb designer Johan Almers från företaget Almedialt. Med professionalism och nytänk uppdaterade Johan vår hemsidan enligt våra visioner! Vi rekommenderar honom varmt till andra som vill/ska bygga om sin hemsida!

2015-11
Startar upp första Boot Camp Race i Haninge, Rudans friluftsområde. Ett motionslopp på 5km med 9st hinder/stationer för privatpersoner. Mer information www.bootcamprace.se

2015-09
Samarbete med Haninge Kommun som Personlig Tränare i deras kommunhus för deras medarbetare, under en fast period.
Startar Boot Camp i Oslo, Norge för företaget Nordnet under 5v.
Första Träningshelgen med flertal BootCamp träningar, övernattning och hälsosam kosthållning, för 25st privatpersoner på Gålö Havsbad. 

2015-08
Startar upp Boot Camp träningar i Tyresö, Sigtuna, Märsta, Hölö, samt utökar Haninge med Lunchpass för privatpersoner. Företaget Haninge Kommun börjar med sina Boot Camp träningar i Haninge under 10v.

2015-05
Startar upp Boot Camp träningar i Trångsund/Skogås för privatpersoner. Företaget Nordnet börjar med sina Boot Camp träningar i Alvik under 10v.

2015-03
Startar upp Boot Camp träningar i Vega & Farsta för privatpersoner. Företaget Facile börjar med sina Boot Camp träningar i Västerhaninge, Hanveden under 6v.

2014-09
Startar upp Boot Camp träningar i Ekerö och Bromma för privatpersoner.

2014-08
Startar upp Boot Camp träningar i Hägersten & Midsommarkransen för privatpersoner. Företaget CGM börjar med sina Boot Camp träningar i Kungsholmen under 10v.

2014-06
Startar Boot Camp träningar i Västerhaninge, Hanveden för privatpersoner.

2014-05
Startar Boot Camp träningar i Haninge, Rudans Frilufsområde på morgonen och kvällen för privatpersoner tillsammans med Najadens Fitness Center.

2014-04
Samarbete med Pernod Ricard som Personlig Tränare i deras lokaler för deras personal, under en fast period.

2014-04
Startar Boot Camp träningar, 6veckor 3ggr/v i Tungelsta för privatpersoner.

2013-12
IA Training släpper Appen: Kost & Träning
Appen ger dig ett fullständigt träningsprogram, i två olika nivåer, samt ett kostprogram. Träningen görs antingen hemma eller på ditt Gym.  
Appen finns tillgänglig för Android telefoner som start. Appen till Iphone och AppStore kommer inom kort.
Klicka HÄR för att komma till appen direkt.

2013-08
Nytt inom IA Training: PT-Online!
PT-Online passar alla människor som vill bli hälsosammare och göra en förändring av sin livsstil. Ett effektivt alternativ till en PT på ett Gym. Klicka HÄR för mer information

2013-06
IA Training befinner sig på Sweden Rock festival, Sölvesborg. Där bjuder vi besökarna på GURU Energi dryck, den hälsosamma energidrycken! Besökarna var inte lika intresserade av hälsosamma alternativ under festivalen, men energi behöver alla i olika lägen, så GURU uppskattades och dracks av många!

2012-12
IA Training önskar alla sina nya och gamla kunder ett gott slut på 2012 och ser fram emot ett händelserikt 2013.

2012-08
Yoga motverkar inflammationer!
Vill du bli både stark, avslappnad och frisk? Då är det yoga du ska satsa på! Yoga kan reducera stress genom att motverka inflammationer i kroppen. Det visar ny forskning från University of California, Los Angeles (UCLA). Det räcker med 12 minuters yogaträning om dagen för att få goda hälsoeffekter...
Vi har produkten, vill du prova i 2 veckor? Klicka HÄR för mer information.

2012-03
Nu har vi mer tjänster och produkter inom IA Training. Vi är en helhetsleverantör inom friskvård, träning, hälsa och välbefinnande!
Vi har fått in flera nya föreläsare inom ämnet stress & hälsa!
GURU energidryck finns i vår portfölj och är den nya hälsosamma energidrycken!
Ett nytt kosttillskott finns i vår portfölj - Bodywell - Vi tror på naturliga lösningar!
Three Minute Yoga - Medicinsk Yoga Online - fortsätter att växa och är en succé ute på arbetsplatserna!

2011-12
Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartner ett Gott Nytt år och tackar för året som varit! Vi ser fram emot 2012 som kommer att bli ett mycket spännande år!

2011-12
Vi har nu två vintererbjudande! Beställ nu och få december och januari kostnadsfritt! Dessa två erbjudanden är för EnergiIndex och Three Minute Yoga.
Ge företaget och personalen den bästa julklappen man kan få - ett hälsosamt slut på 2011 & en kanonstart på 2012! 

2011-11
Vi tackar vår webb designer Johan Almers från företaget Almedialt. Vi är supernöjda och våra kunder har återkommit med jättefin feedback! Med professionalism och nytänk skapade Johan hemsidan enligt företagets visioner och vi rekommenderar honom varmt till andra som vill/ska bygga om sin hemsida!

2011-11
IA Training har uppgraderat och förnyat sin hemsida. Hemsida har fått en ansiktslyftning och har fyllts med mycket nytt och spännande innehåll! Din helhetsleverantör inom friskvård, träning, hälsa och välbefinnande! Med stor kunskap och brett nätverk hjälper vi er att kostnadseffektivisera era friskvårdsinvesteringar!

2011-10
Metoden med EnergiIndex (Hälsoprofilverktyg) botade elitidrottaren Muhréns depression. Se inslaget från Sportnytt som visades på SVT, klicka på HÄR!

2011-09
SVT 1 i programmet: Fråga Doktorn, sker ett reportage från Danderyds Sjukus och verksamheten med Medicinsk Yoga för hjärtpatienter. Media fortsätter intressera sig för Medicinsk Yoga och den forskning som genereras kring den. För att se inslaget, klicka HÄR!

2011-08
Att få ägna arbetstid åt fysisk aktivitet leder till ökad produktivitet. Det visar en studie genomförd av forskare vid Stockholms universitet och Karolinska Institutet publicerade i tidskriften Journal of Occupational and Environmental Medicine. Klicka på HÄR!

2011-06
Snart är det semestertider! Three Minute Yoga - Medicinsk Yoga Online, fortsätter att växa på marknaden.
Under sommaren fortsätter vi att utveckla, samt ta fram nya filmer till friskvårdsprogrammet! Ni som redan idag prenumererar på tjänsten kommer kunna ta del av alla nyheter, som lanseras i Q4 2011 alt. Q1 2012!

2011-03
Ytterligare 10st Medicinska Yoga filmer finns nu i vår portfölj. Nu har vi många olika Yogapass, anpassade efter olika behov och förebyggande.Yogaövningarna utförs långsamt och kontrollerat, för att utveckla fysisk smidighet och mental avspänning. Andningen är en viktig roll och en av grundstenarna i Yogan.

2011-02
Three Minute Yoga - Medicinsk Yoga Online har blivit en succé. Idag har ca 100.000 anställda möjlighet att använda friskvårdstjänsten genom sin arbetsgivare.

2010-12
IA Training önskar alla våra kunder en God Jul & Gott nytt år! Vi hoppas att ni får en lugn, harmonisk och mysig julhelg tillsammans med era nära och kära! Många av oss ger nyårslöften att bli mer hälsosammare, träna mer och ta hand sig ordentligt! Vi på IA Training kickar igång det nya året 2011 med många härliga träningsmöjligheter!

2010-12
TV4 i programmet: Efter Tio - med Malou von Sivers, intervjuas Göran Boll från Institutet för Medicinsk Yoga, tillsammans med Maria Nilsson, sjuksköterska från Danderyds sjukhus. Mycket information om hur Medicinsk Yoga hjälper hjärtpatienter och att hjärtsjuka skickas för rehab till Institutet för Medicinsk Yoga kliniken.

2010-11
Tack alla ni som besökte oss i vår monter på Kompetensmässan. Vi märker av ett otroligt stort intresse för Three Minute Yoga - Medicinsk Yoga Online. Idag erbjuder många av Sveriges större arbetsplatser denna tjänst till sina anställda. Med alla de vetenskapliga studier på Medicinsk Yoga, vågar vi påstå att detta är det mest kvalitetssäkrande friskvårdsprogram som finns på marknaden.

2010-11-16 - 2010-11-17
IA Training ställer ut på Kompetensmässan. World Trade Center, Stockholm. Vi presenterar Träningar via Storbildskärm och Three Minute Yoga i vår monter 59.
IA Training bjuder dig och en kollega på kostnadsfri entré (värde 150kr/st). Kontakta oss på info@iatraining.se så skickar vi dig biljetterna. VÄLKOMMEN!

2010-08
Lansering av Three Minute Yoga - Medicinsk Yoga Online.
IA Training AB är exklusiv återförsäljare via IMY, av Three Minute Yoga till företag i Sverige. Ett friskvårdsprogram, med korta yogapass på ca 3-5min. Övningarna bygger på Medicinsk Yoga, som idag är en del inom svensk sjukvård, framtaget av Institutet för Medicinsk Yoga. Läs mer HÄR!
Intresset har varit enormt p.g.a all mediabevakning, redan innan produkten lanserats. Vi märker att produkten är efterlängtad.

2010-07
Inspelning av Kettlebellt film tillsammans med instruktören Niclas Kruse. Inspelningen gick kanon och alla var super nöjda! Tack för gott samarbeta alla inblandade!

2010-06
Nu har vi ett 20-tal inspelade filmer med Medicinsk Yoga i vår portfölj! Den Medicinska Yogan som är  vetenskapligt beprövat ihop med bla Karolinska Institutet, med inriktning för en bättre hälsa. Glädje!

2010-04
SMYGLANSERING av Three Minute Yoga - Medicinsk Yoga Online! Äntligen får vi dela med oss med denna fantastiska friskvårdstjänst till Sveriges företag. Mer information på http://www.threeminuteyoga.se

2010-04
Nya spinning filmer inspelade med en av marknadens populäraste spinninginstruktör. Tack alla medverkande för ett grymt bra samarbete!

2010-03
Intresset för den medicinska yogan har fullkomligt exploderat efter den mediabevakning som skett sista tiden. Vi smyglanserar produkten inom kort! Håll utskik!

2010-01
Nu är den medicinska yogan en del av rehabiliteringen på Karolinska och Danderyds sjukhus inom hjärtvården. Alla studier visar entydigt på den positiva effekt som denna Yogaform har för hälsan.
Lyssna på vad som sagts av Göran Boll, hjärtpatienter och läkare.
http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=3379853
Även sjukvården fick upp ögonen för den indiska läran, då det visat sig att yoga kan sänka blodtrycket och hjälper mot hjärt- och kärlsjukdomar. Så bra resultat att det nu till och med blivit en del av svensk hjärtsjukvård.Läs mer på: www.medicinskyoga.se 

Kontaktuppgifter IA Training AB:

E-Post: info@iatraining.se
Telefon: +46 8 515 140 00

IA Training