IaTraining
 
Kontakt
Press
Jobba med IA Training

Välkommen till IA Training!

Vi fokuserar på er träning & hälsa! Både för privatpersoner och för företag!

Som privatperson kan du anmäla dig till någon av våra BOOT CAMP orter, träningshelger, göra en löpanalys, Skaffa en individuell löpcoach eller för grupp, vägningar, PT-Online eller medverka på Motionsloppet BootCampRace. www.bootcamprace.se
Våra utbildade instruktörer jobbar för att ni ska komma i form, ha roligt och bli starkare! Vi tar emot friskvårdskuponger.

För företag, har vi verktygen för att ni ska få en frisk, motiverad och hälsosam personal. Alla vet att smarta företag satsar på sina anställda och friskvård.
Med nyhetstänk och stor inspiration av träning och hälsa har vi allt du kan tänka dig, för det lilla till stora företaget!
Vi hjälper er att hitta nyckeln till framgång i modern tappning. Friskvård är roligt och det är inspirerande att se när de anställda mår bra!

Friskvårdsbidrag till de anställda är vanligt, men vi vet att ca 30% av de som ex köper ett träningskort där företaget står för X antal kronor - lägger det i bakfickan utan att använda det under redan första månaden. Är det verkligen rätt investering?

Kontakta oss, så hjälper vi er att få en friskare personal och mer kostnadseffektiv friskvård, anpassad efter ert företag! Vår önskan är att alla arbetsplatser har frisk, inspirerad & motiverad personal med underbar team-känsla!

VÄLKOMMEN!

Kontaktuppgifter IA Training AB:

E-Post: info@iatraining.se
Telefon: +46 8 515 140 00

Organisations nr: 556799-5633

Kontakta oss

Namn
Telefon
E-post
Meddelande

IA Training