IaTraining
Hälsa / PT-Online
 
PT-Online
Instruktörer
Utrustning
Massage
Hälsoprofiler
Träningar via skärm

PT-Online

PT-Online passar alla människor som vill bli hälsosammare och vill göra en förändring av sin livsstil - ett prisvärt och effektivt alternativ till en personlig tränare på ett Gym. En tjänst till både privatpersoner & företag!
 
Du får ett unikt anpassat träning- och kostprogram. Vi öppnar upp en tränings- och kostdagbok (gratis) så att vi har full insyn på hur det går för dig och coachar, samt peppar dig via mail och/eller sms utifrån detta.
 
Träningsprogrammet är anpassat efter hur du önskar träna - Hemma, utomhus eller på ditt Gym. Våra personliga tränare och kostrådgivare anpassar träning- och kostprogrammet helt efter dina förutsättningar.
 

KOSTNAD:

950kr första månadsperioden, nästkommande månadsperioder 750kr/månad.
Ingen bindningstid, dock behöver du avsluta din PT-Online 7 dagar innan din period går ut, om du inte vill fortsätta. Fakturan skickas till din mailadress för betalning.
 

HUR GÅR PT-ONLINE TILL:

Maila oss på Info@iatraining.se att du vill starta PT-Online med dina kontaktuppgifter. Därefter får du ett välkomstmail inkl ett formulär att fylla i som du sedan skickar tillbaka till oss via mail (antingen med dina svar direkt i mailet, alternativt formuläret scannat) eller via post. I samma mail får du även en faktura för betalning.
 
Formuläret innehåller frågor som: - Hur din träning ser ut just nu - Hur din träning sett ut tidigare - Din målsättning - En hälsodeklaration - Vikt - Längd - Ålder - Mått - Några fitness tester för att kunna mäta dina framsteg.
 
När vi har fått tillbaka formuläret, gör vi ditt tränings- och kostprogram utifrån formuläret och dina förutsättningar. Detta skickas till dig via mail och vi kommer överens om en startdag! Du kommer att behöva planera kosten i förväg och hinna besöka din mataffär innan startdagen.
 
När vi är igång och du har startat med ditt unika tränings- och kostprogram kommer du att fylla i din träning och hur du mår i tränings- och kostdagboken. Vi kommer att ha full insyn i din tränings- och kostdagbok, så att vi ser hur det går för dig! Utifrån dagboken kommer vi att coacha, samt peppa dig fram till din nya livsstil.
 
Efter ca 4 veckor behöver vi eventuellt ändra i ditt tränings- och kostprogram - givetvis efter dina mål- och förutsättningar, för att komma framåt eller för att bibehålla din nya livsstil. Detta kan i vissa fall även ändras tidigare beroende på dig som individ.
 
Veckorna går och du känner att vi coachar och puschar dig framåt, du känner att du gjort en livsstilsförändring som påverkar dig och din omgivning positivt och du känner att du vill fortsätta. Då gör du ingenting!  Fakturan för nästkommande månad kommer i din inkorg på mailen. Om du mot förmodan vill avsluta din PT-Online, meddelar du oss det 7 dagar innan din nya period ska börja!
 
VÄLKOMMEN!

IA Training