IaTraining
Hälsa / Massage
 
PT-Online
Instruktörer
Utrustning
Massage
Hälsoprofiler
Träningar via skärm

Företagsmassage

I vårt nätverk har vi diplomerade massageterapeuter som kommer till ert företag för massage. Att få massage är tillfredställande eftersom massagen ger omedelbar effekt på din personals hälsa. Massagen stärker kroppens immunförsvar och vid massage frigörs oxytocin, det så kallade "lugn- och rohormonet". Oxytocinet underlättar läkande och återhämtning, sänker blodtrycket och minskar halten av stresshormoner i kroppen.

En välutbildad massör kommer till er arbetsplats, med sig har massören all utrustning som behövs och besöken kan vara regelbundna eller vid enstaka tillfällen. Allt efter era önskemål.

Våra massörer är ansvarsförsäkrade och medlemmar i branschrådet Svensk Massage, som säkerställer kvalitén på svensk massage med massörutbildningar rund om i Sverige genom certifieringsprov.

Massage är avdragsgillt som friskvård för arbetsgivaren. Vissa kunder väljer att låta personalen själva betala en del eller hela behandlingen, andra bjuder på hela kostnaden. Många företag använder friskvårdsbidraget och låter personalen använda bidraget efter utnyttjad massage.

Vi erbjuder Massageterapi, Klassisk Svensk Massage eller Idrottsmassage till ert företag.

Massagestolar

Vill ni ge er personal återhämtning och nya krafter på arbetet? Beställ eller hyr en förstaklassig massagestol till ert företag.

Massagestolar ger en individuellt anpassad massage. En djupare och effektivare massage av hela ryggpartiet i allmänhet och nack- och ryggmusklerna i synnerhet. Massagestolarna bygger på teknik och erfarenhet från professionella terapeuter och omfattar allt från helkroppsmassage till ländrygg- och sätesmassage.

Många företag, som värnar om personalhälsan, väljer att köpa eller hyra in massagefåtöljer till kontoret. Genom att ladda sina batterier i massagefåtölj, under 15-20 minuter två till tre gånger i veckan, blir vi mer effektiva och kreativa.

Boka - förfrågan

IA Training