IaTraining
Hälsa / Instruktörer
 
Instruktörer
Utrustning

Instruktörer - Personliga tränare

Att träna med en personlig tränare eller instruktör är både effektivt och roligt. Genom våra professionella instruktörer och personliga tränare hjälper, motiverar och inspirerar dem er att nå era mål.


Bra träning är den som blir av och enligt gjorda undersökningar visar det sig att dessa faktorer är viktiga: Närhet, Enkelhet och Gruppträningar förstärker teamkänslan. Det ska vara tryggt att träna och de flesta vill bli instruerade. Att ta in en instruktör eller personlig tränare till företaget är alltid en uppskattad friskvårdsaktivitet.

Katrin Eklund

Licensierad personlig tränare DS Personal School, 
Löpcoach, Instruktör i Boot Camp, Spinning, GRIT Series, CXWorx & Funktionell träning.

Som personlig tränareär hon positiv, ansvarsfull och engagerad till 100%. Kunderna känner engagemang ochgör sitt yttersta, för att uppnå sina uppgivna mål tillsammans med Katrin.

Fördelen med att anlita Katrin är att hon är social, motiverande och inspirerande för människor i sin omgivning. Hon motiverar sina kunder till framgång oavsett vilken nivå de startar ifrån, tränad eller otränad! Hennes mål är att kunderna ska må bra, längta efter nästa träningspass, både tillsammans med henne eller när de tränar själv!

Hon har flera fasta pass i veckan med spinning, Les Mills RPM, CXWorx och Funktionell träning. Katrin är också en landsvägscyklist och medlem i cykelklubben Falken CK, samtidigt som hon gärna kör Triathlon och gillar konditionspass som är långdistans. Hon har en utbildning som landsvägscyklist tränare i bagaget. Hennes distrikt är Stockholm med omnejd.

IA Training