IaTraining
Hälsa / Instruktörer
 
PT-Online
Instruktörer
Utrustning
Massage
Hälsoprofiler
Träningar via skärm

Instruktörer - Personliga tränare

Att träna med en personlig tränare eller instruktör är både effektivt och roligt. Genom våra professionella instruktörer och personliga tränare hjälper, motiverar och inspirerar dem er att nå era mål.


Bra träning är den som blir av och enligt gjorda undersökningar visar det sig att dessa faktorer är viktiga: Närhet, Enkelhet och Gruppträningar förstärker teamkänslan. Det ska vara tryggt att träna och de flesta vill bli instruerade. Att ta in en instruktör eller personlig tränare till företaget är alltid en uppskattad friskvårdsaktivitet.

Katrin Eklund

Licensierad personlig tränare DS Personal School, 
Instruktör i Boot Camp, Spinning, GRIT Series & Funktionell träning.

Katrin är utbildad personlig tränare och spinningsinstruktör! Som personlig tränareär hon positiv, ansvarsfull och engagerad till 100%. Kunderna känner engagemang ochgör sitt yttersta, för att uppnå sina uppgivna mål tillsammans med Katrin.

Fördelen med att anlita Katrin är att hon är social, motiverande och inspirerande för människor i sin omgivning. Hon motiverar sina kunder till framgång oavsett vilken nivå de startar ifrån, tränad eller otränad! Hennes mål är att kunderna ska må bra, längta efter nästa träningspass, både tillsammans med henne eller när de tränar själv!

Hon har flera fasta pass i veckan med spinning, Les Mills RPM och Funktionell träning. Katrin är också en landsvägscyklist och medlem i cykelklubben Falken CK, samtidigt som hon gärna kör Triathlon och gillar konditionspass som är långdistans. Hon har en utbildning som landsvägscyklist tränare i bagaget. Hennes distrikt är Stockholm med omnejd.

DENISE KIMSTRÖM

Licensierad personlig tränare, utbildad PT för funktionshindrade. Viktskola för barn med fetma, Instruktör i Boot Camp, GRIT Series, Lesmills Sprint, Soma Moves, Core, TRX, Löpteknik, Funktionell träning, Ruffie, Vattengymnastik och Spinning.
 
Som personlig tränare är Denise driven och målmedveten med en positiv, ansvarsfull och motiverande inställning. Hon ökar motivationen och tillför teknik, inspiration och glädje till sina deltagare och kunder!


Privat tränar Denise Tennis, Styrketräning, Core, Spinning och älskar allt som har med träning att göra, både lagsporter samt enskilda sporter. Tidigare spelade hon även fotboll. Hennes distrikt som Boot Camp instruktör är Södra Stockholm med omnejd.

MARITA ÖLMHEDEN

Instruktör i Les Mills Grit Plyo, Grit Strength, Grit Cardio och instruktör i Boot Camp.

Marita har alltid haft ett stort intresse för idrott, träning, hälsa & Kost. I sin roll som instruktör är hon lyhörd, motiverande och verklig inspirationskälla! Högintensiv intervallträning där både styrka & kondition blandas är någonting som Marita brinner för, det syns både när hon instruerar eller när hon kör ett eget träningspass. Intresse att se andra människor utvecklas i sin träning och se dem ta sig från en nivå till en högre nivå ger henne energi. Marita hittar balansen så att både nybörjare och vältränade känner sig hemma.

Maritas motto är "ALLT ÄR MÖJLIGT" 

Marita har tidigare spelat fotboll under flera år och träning är en stor del av hennes liv. Hon varierar sin egen träning med Grit, Spinning, Löpning både kort & långdistans, styrketräning och utomhus cykling (Racer).
Hennes distrikt som Boot Camp instruktör är Stor Stockholm med omnejd.

MAGNUS HÄGGLÖV

Licensierad Personlig Tränare via S.A.F.E. Instruktör Spinning, Core, Löpning och Bootcamp.
 
Som instruktör har Magnus arbetat med både grupper & individer från Militärverksamhet, till olika former av livsstilskoncept (Spirit Individ, Body For Life) och en del ungdomsgrupper. Magnus är själv i grund & botten triathlet som idrottat i över trettio års tid & instruerat i tjugofem. Magnus följer konceptet att arbeta med SMART:a mål, Specifikt, Mätbart, Accepterat, Realistiskt, Tidsbestämt.
 
Magnus arbetar efter målet att deltagarna inte bara ska vara friska, utan även välmående. Nyckelorden är fingertoppskänsla & skräddarsyr träningen efter kundens behov. V
 
Privat kompletterar Magnus numera mycket av sin triathlonträning med Crossfit,  Tabataformer, men även traditionell styrketräning. Magnus distrikt är Vendelsö & Tyresö.

Magnus Leander

Personlig tränare, Instruktör i Boot Camp & Triathlet.

Magnus brinner för träning och att träna andra! Med glimten i ögat, då träning ska vara kul och inte bara prestationsinriktat, ser han träningen som en investering för lvet och tycker att alla människor borde röra på sig, enligt deras förutsättningar!

Magnus distrikt är Stockholm med omnejd.

Björn Lundwall

Licensierad personlig tränare från MF Hälsoubildningar, Funktionell träning, Bootcamp och skidinstruktör.

Björns fokus är ”styrka i vardagen”. Det betyder att träningen skall utgå från funktionell träning för att preventivt minimera skador och andra dysfunktioner. Så BOOT CAMP träning utomhus är en fantastisk träningsform för att öka konditionen & styrkan! Utomhus blir det mycket egenviktsträning medans i gymmet blir det fria vikter, slyngsystem och stänger.

På vintrarna arbetar han som skidinstruktör.

Den egna träningen är styrketräning och löpning. Just nu har han även kommit i kontakt med swimrun som han tycker är mycket inspirerande och kul. Har som bakgrund spelat mycket fotboll och innebandy. Har bl a gjort 2st Svenska klassiker.