IaTraining
Hälsa / Instruktörer
 
Instruktörer
Utrustning
Träningar via skärm

Instruktörer - Personliga tränare

Att träna med en personlig tränare eller instruktör är både effektivt och roligt. Genom våra professionella instruktörer och personliga tränare hjälper, motiverar och inspirerar dem er att nå era mål.


Bra träning är den som blir av och enligt gjorda undersökningar visar det sig att dessa faktorer är viktiga: Närhet, Enkelhet och Gruppträningar förstärker teamkänslan. Det ska vara tryggt att träna och de flesta vill bli instruerade. Att ta in en instruktör eller personlig tränare till företaget är alltid en uppskattad friskvårdsaktivitet.

Katrin Eklund

Licensierad personlig tränare DS Personal School, 
Löpcoach, Instruktör i Boot Camp, Spinning, GRIT Series, CXWorx & Funktionell träning.

Som personlig tränareär hon positiv, ansvarsfull och engagerad till 100%. Kunderna känner engagemang ochgör sitt yttersta, för att uppnå sina uppgivna mål tillsammans med Katrin.

Fördelen med att anlita Katrin är att hon är social, motiverande och inspirerande för människor i sin omgivning. Hon motiverar sina kunder till framgång oavsett vilken nivå de startar ifrån, tränad eller otränad! Hennes mål är att kunderna ska må bra, längta efter nästa träningspass, både tillsammans med henne eller när de tränar själv!

Hon har flera fasta pass i veckan med spinning, Les Mills RPM, CXWorx och Funktionell träning. Katrin är också en landsvägscyklist och medlem i cykelklubben Falken CK, samtidigt som hon gärna kör Triathlon och gillar konditionspass som är långdistans. Hon har en utbildning som landsvägscyklist tränare i bagaget. Hennes distrikt är Stockholm med omnejd.

Björn Lundwall

Licensierad personlig tränare från MF Hälsoubildningar, Funktionell träning, Bootcamp och skidinstruktör.

Björns fokus är ”styrka i vardagen”. Det betyder att träningen skall utgå från funktionell träning för att preventivt minimera skador och andra dysfunktioner. Så BOOT CAMP träning utomhus är en fantastisk träningsform för att öka konditionen & styrkan! Utomhus blir det mycket egenviktsträning medans i gymmet blir det fria vikter, slyngsystem och stänger.

På vintrarna arbetar han som skidinstruktör.

Den egna träningen är styrketräning och löpning. Just nu har han även kommit i kontakt med swimrun som han tycker är mycket inspirerande och kul. Har som bakgrund spelat mycket fotboll och innebandy. Har bl a gjort 2st Svenska klassiker.

Hans distrikt som BootCamp instruktör är Stockholm med omnejd.

Susanne Garpenhag

 

Instruktör i SUPfys, SUPyoga, Yinyoga och BootCamp.

Susanne är väldigt peppande och inspirerande som instruktör, samt att hon motiveras själv av att se andra utvecklas och utmana sig själva till det yttersta. Träning är för livet och hälsan - något alla är värda!

Susanne tränar själv BootCamp sedan flera år tillbaka med glädje, massa energi och enormt pannben. Förutom BootCamp löptränar hon, samt varvar det med Spinning, Boxning, Combat och Brottning, när tid och tillfälle ges. När SUP säsongen tillåter instruerar hon på Dalarö och hon älskar när hon får cykla ner till stranden i våtdräkt. Hon utmanar sig själv hela tiden på alla plan, nu är det Stockholm Marathon som står på tur och att lära sig frisim.

Hennes distrikt som BootCamp instruktör är Farsta med omnejd  

 

Marie Hildebrand

Instruktör i BootCamp genom IA Training.

Som instruktör är Marie är en träningsglad, peppande & motiverande person som brinner för att just du ska få träningsresultat.

Marie har alltid haft ett stort intresse för träning i alla dess former.
De senaste åren har en stor del av hennes träning varit löpning, Bootcamp och Fitness Kickboxing! Hon har kört BootCamp i flera år tillbaka på olika orter. Marie älskar högintensiv träning med både styrka och kondition under samma träningspass, samt träning där man kan utmana sina gränser.

Tidigare har hon spelat handboll i 16 år, samt varit handbollstränare. Under några år har hon även haft inkomhusklättring som en stor passion.

Hennes distrikt som BootCamp instruktör är Sköndal med omnejd!

IA Training